Magnesium tekort aanvullen?

Permsal magnesium wordt als lichaamseigen stof opgenomen door de huid. Hierdoor heeft de magnesium direct een positief effect op uw lichaam.

Gemiddeld heeft een mens ongeveer 400 mg magnesium per dag nodig, maar dit is afhankelijk van bijvoorbeeld het lichaamsgewicht, levensstijl en leeftijd. Idealiter wordt deze 400 mg gehaald uit voeding, maar helaas eten we niet altijd de juiste voeding om dit binnen te krijgen en ontstaat er een tekort aan het mineraal in ons lichaam.

Dit tekort kan alsmaar groter worden door bijvoorbeeld het drinken van koolzuurhoudende frisdranken, het eten van veel suikers, het drinken van koffie, het ervaren van stress, het nemen van medicijnen of maagzuurremmers of het veel beoefenen van sport.

Het tekort aan magnesium wordt vaak aangevuld met voedingssupplementen. Naast het slikken van magnesiumpillen is tegenwoordig opname via de huid populair. Dit is een betere manier om een magnesiumtekort tegen te gaan. Het opgeloste magnesium dringt via de huid rechtstreeks door in de cellen, waar het meteen zijn heilzame werk kan doen. Het gebruik van magnesiumolie of magnesiumvlokken uit oeroude, niet vervuilde zoutbronnen werkt het best. Permsal magnesium is afkomstig uit de oeroude Zechstein bron.

Permsal magnesium en nutrition water voor spierherstel

Permsal magnesium ontzuurt spiercellen

Spierkrampen ontstaan door een gebrek aan magnesium en een toename van calcium in de spieren. Magnesium ontzuurt spiercellen na een intensieve training. Via de huid wordt de magnesium snel en diep in de cellen opgenomen. Na enkele minuten doet het zijn werk en voel je de ontspanning. Gebruik de Permsal magnesium (sport)olie voor het direct ontspannen van de spieren bij kramp. Smeer een ruime hoeveelheid magnesium op de plek waar de kramp zich bevindt en masseer de magnesium goed in. Strek hierna de spier herhaaldelijk en de pijn zou volledig moeten verdwijnen.

Nutrition Water is een hersteldrank

Nutrition Water is een hersteldrank en drink je na je workout, wedstrijd of training. Dit doen we met onze gehydroliseerde Collageen peptide. Het collageen eiwit in Nutrition Water helpt niet alleen bij het herstellen van de spiermassa -zoals whey-, maar helpt het óók bij het herstellen en onderhouden van de gewrichten, aanhechtingen en het bindweefsel. Zo bouw je niet alleen aan sterkere spieren, maar aan een compleet sterker lichaam.

Magnesium-en-nutrition-water-Magnesium-olie-Magnesium-sportolie-Magnesium-kristallen-Magnesium-gel-Magnesium-citraat-poeder