Maurten Solid 225 (C) wordt Maurten Solid 160 (C).

Sinds de introductie in 2022 is de Maurten Solid snel een belangrijk onderdeel geworden van de brandstofgewoonten van atleten. De Solid is een van de meest flexibele producten in hetassortiment die geschikt is voor alle atleten, op elk moment van de dag – van topniveau tot de dagelijkse sporters. Het kan gemakkelijk worden gebruikt als brandstof voor of tijdens je training, voor je ontbijt, voor een energie boost na het werk of als herstel na een training.

Introductie van Solid 160, een tweedelige reep op basis van haver en rijst – 1 verpakking, 2 minibars. 40 gram koolhydraten opgesplitst in gelijke porties van 20 gram voor een optimale brandstoftoevoer. Uw favoriete brandstof: snel, licht, vezelarm en koolhydraatrijk.

Solid 225 >> Solid 160 — Waarom?

Solid 160 is het resultaat van Maurtens voortdurende proces van door atleten geleide verbetering. We hebben de feedback overgenomen, opnieuw geëvalueerd en prestatiegerichte wijzigingen aangebracht.

De Solid 160 brengt de lat in lijn met de andere Maurten 160 tankopties, passend bij de 40 gram koolhydraten die atleten kunnen consumeren met Gel 160 en Drink Mix 160. Welke brandstofmodus je ook kiest, het meten van je energie is eenvoudig

Solid 160 reep bevat nu 2 minibars – elk 20 gram koolhydraten. Eet het allemaal of bewaar de helft voor later.

Solid 160 is smaller, langer en opgesplitst in twee tankgedeelten. De vorm is meer prestatiegericht en past beter in de hand of broekzak.

Zowel de Solid 160 als de Solid C 160 hebben een herontwerp van de verpakking ondergaan en zijn nu duidelijk gedifferentieerd.​

Solid 160 is compacter, waardoor zowel het textuurprofiel als het gemak van consumptie, vooral tijdens het sporten. Gemakkelijker om op te kauwen – gemakkelijker om brandstof te tanken.