Direct leverbaar

We hebben in principe alle producten op voorraad. Verzending vindt afhankelijk van dag en tijdstip plaats op dezelfde dag dan wel binnen een dag na ontvangst. U heeft uw bestelling de volgende dag al in huis. LET OP: dit is alleen van toepassing op leveringen binnen Nederland!

Verlate leverdatum

Het kan voorkomen dat we een bepaald artikel niet of niet direct kunnen leveren. Wij brengen je hiervan zo spoedig mogelijk per e-mail of telefonisch op de hoogte. Zorg daarom dat je bij het aanmaken van je bestelling een juist e-mailadres vermeldt en de inbox regelmatig controleert..

Bezorgkosten

Bij iedere order onder de €20,- worden bij ons verzendkosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn € 2,99 per bestelling. Als je een orderbedrag hebt boven de € 20,- betaal je geen verzendkosten. Heb je een afleveradres buiten Nederland of België zal de bovenstaande regel komen te vervallen.

PostNL en DPD

Al onze pakketjes binnen Nederland worden verstuurd met PostNL en DPD. Dit betekent dat je op de dag van verzending een e-mail kunt verwachten met daarin de Track&Trace gegevens. Op deze manier kun je jouw pakketje volgen tot aan je eigen brievenbus.

Niet thuis?

Mocht je op het moment van bezorgen niet thuis zijn, geen probleem. PostNL en DPD zullen eerst proberen het pakketje bij één van je buren te bezorgen. Mocht dit niet lukken zal hij het pakketje de volgende dag opnieuw aanbieden. In beide gevallen zal de chauffeur een notitie voor je achterlaten.